17.4.18

Honda 2018: Έξι Νέα Μοντέλα Στην ¨Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Honda 2018: Έξι Νέα Μοντέλα Στην ¨Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Μέρες πρεμιέρας (x6) στην Αθήνα

Πανελλαδική πρεμιέρα για έξι νέα μοντέλα της Honda θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 που διοργανώνεται στο Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) από τις 18-22 Απριλίου 2018.


Πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Honda moto στην Ελλάδα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό οι παρακάτω μοτοσυκλέτες: η 2018 Gold Wing, η σειρά των τριών μοτοσυκλετών ‘Neo Sports Café’ η CB1000R, CB300R και CB125R, η έκδοση Africa Twin ‘Adventure.

Honda Gold Wing 1800 του 2018


Η Honda Gold Wing 1800 του 2018 κάνει την πρώτη της Ευρωπαϊκή εμφάνιση και υπόσχεται νέα επίπεδα απόλαυσης στον αναβάτη, άνεση, πολυτέλεια και πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.

Honda CB1000R


Η φιλοσοφία ‘Neo Sports Café’ Honda CB1000R εισάγει μία εντυπωσιακή, μοναδική, νέα ταυτότητα στη γκάμα naked μοτοσυκλετών της Honda. Πολλαπλά προγράμματα οδήγησης, αύξηση ισχύος 15kW και μείωση βάρους 12kg συγκριτικά με την προηγούμενη CB1000R προσφέρουν μία νέα διάσταση επιδόσεων.

Οι νέες Honda CB300R και CB125R μοιράζονται την ίδια σύγχρονη, μινιμαλιστική σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό και απευθύνονται σε νέους αναβάτες και όσους κάνουν το πρώτο ή επόμενο βήμα στη μοτοσυκλετιστική καριέρα τους.

Η νέα έκδοση Honda Africa Twin Adventure Sports σηματοδοτεί την 30ή επέτειο από την παρουσίαση της πρώτης έκδοσης Africa Twin 650 και είναι ακόμα πιο πολύ προσανατολισμένη στο ταξίδι και την περιπέτεια.

Το Honda X–ADV που έφερε την επανάσταση στην αγορά μέσα στο 2017 – το πρώτο ‘δίτροχο SUV’ – προσφέρει τώρα περισσότερες off–road επιδόσεις με Honda Selectable Torque Control και διακόπτη G για το Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission).

Η νέα Honda GL1800 Gold Wing πραγματοποιεί την πρώτη της Πανελλαδική εμφάνιση στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας της Αθήνας 2018. Συνώνυμο της άνεσης, της πολυτέλειας και της ποιότητες σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων για 40 και πλέον χρόνια, η νέα Gold Wing έχει ανασχεδιαστεί εκ βάθρων, και εμφανίζεται πιο μοντέρνα, ελαφρύτερη και πιο συμπαγής.

Ο περίφημος boxer εξακύλινδρος κινητήρας της έχει τώρα 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο και διαθέτει Ηλεκτρονική Διαχείριση Γκαζιού – Throttle By Wire, 4 προγράμματα Οδήγησης, Σύστημα Επιλογής Ροπής – Honda Selectable Torque Control και λειτουργία Hill Start Assist. Το νέο πλαίσιο περιλαμβάνει αλουμινένιο σκελετό, ανάρτηση με διπλά ψαλίδια εμπρός και μονόμπρατσο Pro-Arm πίσω.

Η Gold Wing παραμένει η μοναδική μοτοσυκλέτα που προσφέρει αερόσακο, προαιρετικά, ενώ η νέα, στάνταρ λειτουργία Apple CarPlay είναι μία ακόμα πρωτιά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Επίσης, θα διατίθεται ένα εντελώς νέο, μοναδικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 3ης γενιάς της Honda (Dual Clutch Transmission) – με επτά σχέσεις – και συμπληρώνει άριστα τον τουριστικό χαρακτήρα της Gold Wing.

Η Honda CB1000R ηγείται τριών νέων ‘naked’ μοτοσυκλετών με μία μοναδική, νέα σχεδιαστική ταυτότητα, βασισμένη στη φιλοσοφία ‘Neo Sports Café’. Η νέα γραμμή είναι σύγχρονη και μινιμαλιστική, αναμειγνύοντας τις κουλτούρες ‘sports naked’ και ‘café racer’ με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ενώ κάθε εξάρτημα έχει επιλεγεί με αισθητικά κριτήρια, η CB1000R δεν υστερεί πουθενά σε επιδόσεις ή εξοπλισμό: μία μείωση βάρους 12kg και μία αύξηση ισχύος 15kW συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά CB1000R μεταφράζεται σε 20% βελτίωση στην αναλογία ισχύος/βάρους. Τα πολλαπλά προγράμματα οδήγησης με διαφορετικούς συνδυασμούς Ισχύος, Φρένου Κινητήρα και Συστήματος Επιλογής Ροπής (Selectable Torque Control) ‘τρέχουν’ σε ένα νέο, προηγμένο σύστημα διαχείρισης κινητήρα, μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου γκαζιού (Throttle By Wire).

Την ίδια εμφάνιση μοιράζονται δύο μοτοσυκλέτες που προορίζονται για αναβάτες στην αρχή της μοτοσυκλετιστικής τους καριέρας. Η Honda CB300R και η Honda CB125R προσφέρουν άφθονη απόλαυση, καθώς είναι πανάλαφρες και διαθέτουν υψηλόστροφους, ζωντανούς κινητήρες.

Επίσης, διαθέτουν ανάποδα πιρούνια USD 41mm, πίσω ανάρτηση με ρύθμιση προ-φόρτισης, 4πίστονες ακτινικές δαγκάνες φρένων μπροστά και αρκετά χαρακτηριστικά που συνήθως συναντάμε σε πολύ μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, όπως οθόνη οργάνων LCD, φώτα LED και ABS βασισμένο σε IMU.

Η νέα έκδοση ‘Adventure Sports’ της CRF1000L Africa Twin σηματοδοτεί την 30ή επέτειο από την άφιξη στην Ευρώπη μιας από τις πιο διάσημες μοτοσυκλέτες. Υιοθετώντας την ίδια τριχρωμία με την αρχική, η νέα μοτοσυκλέτα προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες για περιπέτειες δρόμου και εκτός δρόμου.

Έχει ρεζερβουάρ 5,4 L μεγαλύτερο από της CRF1000L Africa Twin, και μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης, ψηλότερη θέση οδήγησης και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, θερμαινόμενα γκριπ, πολύ μεγάλη προστατευτική ποδιά και μεγαλύτερο φέρινγκ με προστατευτική μπάρα.

Επίσης μοιράζεται τις ίδιες εκτενείς αναβαθμίσεις με την Africa Twin, που περιλαμβάνουν διαχείριση κινητήρα με Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενο Γκάζι (Throttle By Wire) με τέσσερα προγράμματα οδήγησης, Honda Selectable Torque Control με διευρυμένες παραμέτρους, και νέα σχεδίαση συστημάτων εισαγωγής και εξαγωγής για ισχυρότερη απόκριση στις μεσαίες στροφές.

Έχοντας φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά το 2017, με πωλήσεις που πλησιάζουν τις 10.000 μονάδες μέσα σε 8 μήνες, το ‘δίτροχο SUV’ της Honda – που συνδυάζει την άνεση ενός scooter με το δυναμισμό μιας μοτοσυκλέτας περιπέτειας – αποκτά περισσότερα χαρακτηριστικά off–road για το 2018.

Η προσθήκη ενός πολυεπίπεδου συστήματος Honda Selectable Torque Control και ενός διακόπτη ‘G’ για πιο άμεσες αλλαγές σχέσεων αυξάνουν τις δυνατότητες επιδόσεων, όταν η άσφαλτος τελειώνει και ξεκινά το χώμα. Εξάλλου, θα υπάρχει και μία νέα έκδοση 35kW του X–ADV, την οποία θα επιτρέπεται να οδηγήσουν και οι κάτοχοι άδειας οδήγησης A2.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...