20.6.17

Ανάκληση Piaggio MP3 Yourban 300 RL και LT

Ανάκληση Piaggio MP3 Yourban 300 RL και LT

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΠΙΑΤΖΙΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης µοτοσικλετών Piaggio µοντέλα MP3 Yourban 300 RL και LT. 

Η ανάκληση αφορά σε 40 µοτοσυκλέτες, παραγωγής από 4/2014 έως 11/2016, στις οποίες υπάρχει κίνδυνος καψίµατος του σωλήνα του πίσω φρένου από συνεχή επαφή / τριβή µε την εξάτµιση / καταλύτη, λόγω µη σωστής τοποθέτησής του. Μέχρι σήµερα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συµβεβληµένα συνεργεία του δικτύου Piaggio σε όλη την Ελλάδα για να γίνει, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση, έλεγχος της θέσης του σωλήνα πίσω φρένου και ενδεχόµενη επανατοποθέτηση του σε περίπτωση που δεν έχει υποστεί ζηµιά. Σε περίπτωση που έχει υποστεί ζηµιά, θα γίνει αντικατάσταση του σωλήνα πίσω φρένου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της ΠΙΑΤΖΙΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο
210-7572100 και στο φαξ 210-7572101."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...