23.5.17

Παρουσίαση Αναρτήσεις HAGON

Παρουσίαση Αναρτήσεις HAGON

Οι εργοστασιακές αναρτήσεις ή πρώτης τοποθέτησης, είναι πολύ καλές και συμβαδίζουν απόλυτα με το σύνολο της μοτοσυκλέτας σας. Αλλά σίγουρα δεν μπορούν να προσφέρουν, την εξατομίκευση και τις ανέσεις που μπορούν να προσφέρουν αναρτήσεις after market, από εργοστάσια που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτές.

Ένα τέτοιο εργοστάσιο κατασκευής και παραγωγής after market αναρτήσεων μοτοσυκλέτας είναι η Hagon.

Παρουσίαση Αναρτήσεις HAGON


Η Hagon με έδρα την Αγγλία, ιδρύθηκε το 1958 με σκοπό την κατασκευή πλαισίων μοτοσυκλετών Speedway/Grasstrack και την παροχή ανταλλακτικών. Όλα αυτά άρχισαν στη Leyton High Road στο Λονδίνο. Νωρίς κατά τη δεκαετία του '80 η GIRLING – καταξιωμένος τότε κατασκευαστής αμορτισέρ με ηχηρή παρουσία στους αγώνες φτάνοντας έως τη Formula 1 - αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγορά μοτοσυκλέτας. Τότε ο Alf Hagon αγόρασε τα δικαιώματα και τον τεχνικό εξοπλισμό και έτσι γεννήθηκε η HAGON Products Ltd.

Στη HAGON Products Ltd. κατασκευάζουμε αμορτισέρ από το 1985. Με το πέρασμα των χρόνων έχουμε καταφέρει να έχουμε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών για μοτοσυκλέτες καλύπτοντας σχεδόν κάθε μοντέλο από το 1952 και μετά και με ειδικές εφαρμογές για μοτοσυκλέτες από το 1920!

Η γκάμα της HAGON Products Ltd. σήμερα, καλύπτει περισσότερα από 550 μοντέλα monoshock και περιλαμβάνει ακόμα στη γκάμα της διπλά αμορτισέρ αζώτου-λαδιού σε 7 διαφορετικoύς τύπους με πληθώρα ρυθμίσεων και επιλογών που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Όλα τα προϊόντα της HAGON Products Ltd. καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα και είναι πιστοποιημένα κατά Lloyd's register quality assurance, UKAS quality Management και TUV approved.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...