27.4.17

WD-40: Το Σπρέι Με Τις 2.000+ Χρήσεις

WD-40: Το Σπρέι Με Τις 2.000+ Χρήσεις
Το WD-40® χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος και ξεμπλοκάρει κάθε «κολλημένο» μηχανισμό. Επι­πλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια σε όλα τα μέταλλα και τα πλαστικά υλικά χωρίς πρόβλημα ασυμβατότητας, είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού, ενώ το προωθητικό αέριο που περιέχει δεν είναι εύφλεκτο για απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση.

Σχεδιασμένο στα εργαστήρια της NASA από έναν ιδανικό συνδυασμό συστατικών υψηλής ποιότητας, το WD-40® είναι ένα καθαρά επαγγελματικό προϊόν – «εργαλείο» με υψηλές προδιαγραφές που χρησιμοποιείται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως : βιομηχανία, αεροναυπηγική, μηχανολογία, γεωργία κλπ.

WD-40: Το Σπρέι Με Τις 2.000+ Χρήσεις
Ψεκάστε με WD-40 την αλυσίδα του ποδηλάτου η του δικύκλου σας και απολαύστε την ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Επιπλέον το WD-40 προστατεύει τα μεταλλικά μέρη από την υγρασία ενώ αφαιρεί επίμονα στίγματα και λεκέδες από κουτσουλιές και ρετσίνια.













WD-40: Το Σπρέι Με Τις 2.000+ Χρήσεις
Αφαιρέστε πανεύκολα τα αυτοκόλλητα από οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να αφήσουν σημάδια η κόλλες. Ψεκάστε πάνω στο αυτοκόλλητο, αφήστε το WD-40 να διαπεράσει το χαρτί και μετά τρίψτε τα με ύφασμα.














WD-40: Το Σπρέι Με Τις 2.000+ Χρήσεις
Εαν κόλλησε το δαχτυλίδι στο χέρι σας ψεκάστε το σημείο με WD-40 και αφαιρέστε το δαχτυλίδι. Δεν θα πιστέψετε πόσο εύκολο είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...