28.3.17

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ MOTOREΧ: 100 Χρόνια Eπιτυχίας Βασιζόμενη Στο Πράσινο Βαρέλι

MOTOREΧ: 100 Χρόνια Eπιτυχίας Βασιζόμενη Στο Πράσινο Βαρέλι

H BUCHER-MOTOREX Group γιορτάζει την 100η επέτειό της.


Προσαρμοσμένα προϊόντα και ικανότητα καινοτομίας. Η πατροπαράδοτη BUCHER AG LANGENTHAL γιορτάζει την 100η επέτειό της τον Ιούνιο. Ο κατασκευαστής λιπαντικών με το πράσινο βαρέλι έχει μια ιστορία η οποία ήταν πάντα επικεντρωμένη στις απαιτήσεις των πελατών της.


Ως το μεγαλύτερο, ανεξάρτητο διυλιστήριο πετρελαίου στην Ελβετία, η MOTOREX αναπτύσσει και παράγει καινοτόμα λιπαντικά και τεχνικά χημικά. Η οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται διεθνώς στην Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Σουηδία και Πολωνία, δραστηριοποιείται επίσης σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, από την γεωργία έως τις motosport κατασκευές. 

Τα προϊόντα της MOTOREX, ενισχύονται συνεχώς και επεξεργάζονται ώστε να καλύψουν ειδικές απαιτήσεις ακόμη και τις μικρότερες. Παράλληλα με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και την ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, η δυνατότητα να εφαρμόζει νέες τεχνογνωσίες στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, αποδείχθηκαν το κλειδί που εξασφαλίζει την επιτυχία στην διεθνή αγορά, παρότι αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό. Ή όπως θέλει η Regenass-Buckher οικογένεια να το θέτει : “Η οικογενειακή επιχείρηση κάνει τις πολυεθνικές να τρέχουν για τα χρήματά τους”. 

Η REX μετατρέπεται σε ΜΟΤΟREX Η αρχή ήταν αρκετά μέτρια, όμως στις 3 Δεκεμβρίου 1917, η εταιρία ιδρύθηκε πλέον υπό την επωνυμία “REX”, ειδικευόμενη στην κατασκευή δερμάτινων ειδών και προϊόντων φροντίδας δαπέδου.

MOTOREΧ: 100 Χρόνια Eπιτυχίας Βασιζόμενη Στο Πράσινο Βαρέλι


Οι ιδιοκτήτες, μαζί με τον συνιδρυτή Arnold Bucher, οδήγησαν στην ανάπτυξη της εταιρίας με μεγάλη επιδεξιότητα, προσθέτοντας λιπαντικά moto στην γκάμα τους το 1947. Ένα ορόσημο στην ιστορία της εταιρίας, όπου μετέτρεψε την REX σε MOTOREX. Η εταιρία έκανε πλέον focus στα πολλά υποσχόμενα λιπαντικά και προϊόντα φροντίδας, συνεχίζοντας διαρκώς να εμπλουτίζει την γκάμα της. Σήμερα η MOTOREX, μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη δυναμική δεξαμενή αποθήκευσης στην Ελβετία. Η εταιρία έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει μέχρι και οκτώ εκατομμύρια λίτρα λιπαντικών, επιτρέποντάς της να δίνει λύσεις λίπανσης για οποιαδήποτε εφαρμογή, σε τροχούς, σε κινητήρες και ρολόγια. Η MOTOREX είναι παντού και είναι πλέον ένας σταθερός σύντροφός.

Οι μακροπρόθεσμες προκλήσεις ποιότητας και βιωσιμότητας.

Σήμερα η MOTOREX είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λιπαντικών στην Ελβετία, απασχολώντας 350 υψηλής κατάρτισης υπαλλήλους και διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 80 χώρες. Η παγκόσμια επιτυχία της εταιρίας, επιτεύχθηκε και παγιώθηκε χάρη στην στοχευμένη έρευνα, στην αξιοσημείωτη ικανότητα να καινοτομεί καθώς και στην τυπική Ελβετική κλίση για τελειότητα. 

Η εταιρία μπορεί επίσης να περηφανεύεται για τα ποικίλα ISO πιστοποιητικά της καθώς έχει ως στόχο να επιτύχει τη συστηματική διαχείριση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας- τοποθετώντας τις απαιτήσεις των πελατών στο επίκεντρο όπως πάντα. 

MOTOREΧ: 100 Χρόνια Eπιτυχίας Βασιζόμενη Στο Πράσινο Βαρέλι


“ Επιδιώκουμε ποιότητα και ηγεσία στα προϊόντα μας απαρέγκλιτα, δίνοντας μεγάλη σημασία στην συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών”, αναφέρει ο CEO της MOTOREX, Edi Fischer”. Αυτό το απόφθεγμα φυσικά επίσης αντανακλάται στο εργοστάσιο του Langenthal, στο οποίο πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης. Επιπλέον, προσθέτουμε νέα κτίρια παραγωγής και διοίκησης στην έδρα τη εταιρίας. Με τα πρώτης ποιότητας-Ελβετικής παραγωγής προϊόντα στο Langenthal, η MOTOREX, είναι έτοιμη για το μέλλον”.

Σημαντικό είναι επίσης ότι η MOTOREX λαμβάνει υπόψη τους ανθρώπους και το περιβάλλον τοποθετώντας τους στην λίστα προτεραιοτήτων της. Όπως λέει ο Edi Fischer: “Λόγω της φύσης της δουλειάς μας, είναι αυτονόητο ότι η έλλειψη των ορυκτών καυσίμων είναι ένα θέμα για εμάς”. Είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρία γενικά να λειτουργεί με βιώσιμο τρόπο και να έχει όσο το δυνατόν ελάχιστη επίπτωση στο περιβάλλον: “Η MOTOREX αναλαμβάνει ευθύνη για τη συνεχή βελτιστοποίηση της ασφάλειας, της υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος, χωρίς να απαιτείται να το κάνει από τους νόμους και τους κανονισμούς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...