14.3.17

Honda Africa Twin 1000L Rally Edition 2017


2017 Honda Africa Twin 1000L Rally Edition

Μία Special Έκδοση


Όταν πρόκειται για περιπέτεια με μοτοσυκλέτα, το μυαλό εύκολα πηγαίνει στο Honda Africa Twin 1000L. Και ο λόγος είναι απλός καθώς η μοτοσυκλέτα της Honda είναι συνδυασμένη με τέτοιου είδους περιπέτειες και οδηγικές εμπειρίες.

Από τότε που εμφανίστηκε η νέα ναυαρχίδα της Honda, όλοι περιμέναμε να βγει και η χωμάτινη πιο off-raod έκδοση. Μία έκδοση που θα μπορούσε να κινηθεί άνετα σε χωμάτινες διαδρομές, να συμμετέχει σε trail rides και άλλου τέτοιου είδους αγώνες. Είδαμε διάφορες concept ιδέες και προτάσεις αλλά τίποτα επίσημο.

Το εικονιζόμενο Africa Twin 1000, είναι το πιο κοντινό σε έκδοση έχει μέχρι τροποποιηθεί καθώς μετά από απαίτηση Ιταλών αναβατών στην γειτονικής μας χώρα, η Honda Italia, κατά την διάρκεια των Moto Days εμφάνισε αυτό.

Ως πρότυπο χρησιμοποιήθηκε το Honda CRF 450 Rally, που αγωνίστηκε και στο πρόσφατο Paris - Dakar. Η μοτοσυκλέτα είναι 15 κιλά ελαφρύτερη, χάρη στην χρήση carbon στοιχείων, διαθέτει νέο μινιμαλιστικό LED φωτιστικό, ψηλό φτερό, road book και εξάτμιση Termignoni.

Οι πρώτες φήμες μιλάνε για 21.490€ απλό και με κιβώτιο DCT 22.640€.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...