23.8.16

Παρουσίαση Αναρτήσεις για Σκούτερ YSS Ecoline


Η YSS σε συνέχεια της επιτυχημένης έκδοσης αναρτήσεων HYBRID για σκούτερ, προχώρησε πρόσφατα στην κατασκευή μίας νέα σειράς αναρτήσεων με την ονομασία ECO Line.
Πρόκειται για αναβαθμισμένη έκδοση, ακόμα υψηλότερης ποιότητας με κύριο χαρακτηριστικό τους το δοχείο αζώτου, που απομονώθηκε στην κάτω πλευρά της ανάρτησης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Η αναβάθμιση πλέον του Ταυλανδέζικου εργοστασίου κατασκευής αναρτήσεων μοτοσυκλέτας είναι πλέον ένα επίπεδο πάνω. Η συσκευασία τους προμηνύει οτι το προϊόν που εσωκλείουν μέσα δεν είναι ένα φθηνιάρικο κινέζικο κιτ αμορτισέρ αλλά ένα πλήρες σύστημα αναρτήσεων υψηλής κατασκευής και επιδόσεων. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι πλεόν όλα τα προϊόντα της YSS έρχονται με πιστοποίηση TUV και έγγραφο ABE.

Πιάνοντας τα στα χέρια μας, μείναμε άναυδοι από την πρόοδο που έχει κάνει το εργοστάσιο της YSS. Το φινίρισμα της, με λεπτομέρειες όπως είναι τα τελείωματα του αλουμινίου στην βάση της ανάρτησης είναι εκπληκτική ενώ το ελατήριο δείχνει στιβαρό και είναι λογικό καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να προσφέρει την προοδευτικότητα που ζητά ο αναβάτης.

 Ας περάσουμε όμως στο δοχείο του αζώτου, οπού εδώ είναι και η μεγαλύτερη διαφορά που κάνουν τα νέα ECO Line. Καταρχάς η YSS επέλεξε να τοποθετήσει το δοχείο στην κάτω πλευρά της ανάρτησης και όχι στην πάνω όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Και έτσι απομονώνοντας το μπόρεσε να προσφέρει περισσότερο χώρο στο ελατήριο, με αποτέλεσμα να πετύχει καλύτερη λειτουργία και προοδευτικότητα σε οποιοδήποτε φορτίο ή συνθήκες οδήγησης.

Στο θέμα των ρυθμίσεων τώρα τα Ecoline προσφέρουν μόνο προφόρτιση ελλατηρίου η οποία γίνεται με απλό τρόπο και εργαλεία τα οποία προσφέρονται μαζί με τις αναρτήσεις. Η διαδίκασία απλή: χαλαρώνουμε λίγο την βίδα ασφαλείας και με το ειδικό εργαλείο σφίγγουμε ή χαλαρώνουμε το ελλατήριο.

Ας τα δούμε όμως onboard πάνω σε ένα σκούτερ Honda SH 150 του 2015. Αν και λευκό το SH της επιλογής της δοκιμής, τα ecoline δείχνουν πολύ όμορφα με το χρυσό να ξεχωρίζει και το δοχείο να μαρτυρά οτι εδώ κάτι σοβαρό υπάρχει.

Στην οδήγηση τώρα, με αναβάτη στα 75 κιλά, και εντός πόλης νιώσαμε μία απευθείας σκληρότητα χωρίς όμως να είναι εκνευριστική, ούτε ενοχλητική και ισοσταθμίζεται πολύ όμορφα με το προοδευτικότητα του ελλατηρίου. Δεν ανεβάσαμε δεύτερο άτομο αλλά φαίνεται ότι όποιο πρόβλημα και αν είχατε με συνεπιβάτη κατευθείαν το ξεχνάτε!

Διασχύσαμε την πόλη θέλοντας να βρεθούμε σε δρόμο με ροή και ανοιχτές στροφές...εδώ τα ecoline ήρθαν στο πραγματικό τους τερέν. Προοδευτικότητα, άνεση χωρίς κουνήματα και ανωμαλίες, μας διόρθωσαν όπου επίτηδες θέλαμε να πάρουμε την πληροφορία τους, ενώ η σκληρότητα του ελλατηρίου με την προφόρτιση τους σε μεσαία ρύθμιση δούλεψε εξαιρετικά!

Στο κλείσιμο της παρουσίασης των νέων Ecoline, αυτό που σίγουρα πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι οτι η γκάμα της YSS διευρύνεται με αποτέλεσμα ο τελικός καταναλωτής να έχει πλέον τρεις επιλογές. Την απλή έκδοση που προορίζεται για αντικατάσταση, την Hybrid που είναι η μεσαία λύση(αντικατάσταση - αναβάθμιση) και την Ecoline που είναι αποκλειστικά αναβάθμισης.
Δείτε, συγκρίνεται και επιλέξτε πάντα με βάση τις ανάγκες σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...