22.6.16

Λύσεις Φορτώματος Μοτοσυκλέτας για Άνετο Ταξίδι


Και ξεκινάμε, μετά από 11 μήνες σκέψης..είσαι εσύ, ο δρόμος και η μοτοσυκλέτα σου.

Είναι ότι χρειάζεσαι έτσι δεν είναι? 

Λίγα ρούχα, εσώρουχα και την οδοντόβουρτσα μου. Α και κανένα καλοκαιρινό πουκάμισο και την Action κάμερα σου. Ε και το βιβλίο μου και το κινητό μου(συν φορτιστή) και τα βατραχοπέδιλα, μάσκα κλπ κλπ.

Μην ανυσηχείς δεν είσαι μόνος σε αυτά τα διλήμματα. Όλοι τα έχουμε περάσει, τα περνάμε, τσακωθεί, είναι λίγα, είναι πολλά, πάρε και άλλα κλπ κλπ..... 

Έτσι σκεφτήκαμε για να σας παρουσιάσουμε λύσεις αποθήκευσης πραγμάτων μοτοσυκλέτας, ώστε και να κάνετε πιο άνετα το ταξίδι σας, οργανωμένα αλλά και να μπορέσετε να το απολαύσετε, ιδίως αν συνοδεύεστε από την καλή σας!



Τα σακίδια πλάτης είναι πολύ καλή λύση αν ταξιδεύετε μόνος και πρόκειται να διανύσετε μικρή απόσταση. Εύκολα κουβαλάτε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και gadgets. Δεν βολεύουν για ταξίδια με πολλά χιλιόμετρα(θα σας φύγει ο σβέρκος) είναι όμως ιδανικές για ταξίδια με πλοίο.













Τσάντα ουράς όπως ονομάζεται, τοποθετείται στην σχάρα της μοτοσυκλέτας σας. Αν έχετε βέβαια μπαγκαζιέρα, δοκιμάστε να την δέσετε πάνω σε αυτήν αλλιώς κουμπώνει εύκολα στην θέση του συνοδηγού. Η εικονιζόμενη της Givi, είναι αδιάβροχη και με χειρολαβή, ιδανική για πράγματα που δεν θέλετε να βραχούν. Διαθέσιμη και σε Kappamoto.












Η τσάντα ρεζερβουάρ είναι η αποσκευή που πρέπει να έχετε. Εκμεταλλεύεται σημείο στην μοτοσυκλέτα σας, που δεν μπορείτε να βάλετε/δέσετε κάτι άλλο, μπαίνει και ο χάρτης, μεταφέρετε εύκολα, δεν χρειάζεστε τσάντα πλάτης, κλειδιά, ψιλά για τα διόδια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Δεν θα σας ενοχλήσει ποτέ στην οδήγηση.













 Αυτός που δεν γνωρίζει όταν ακούσει βαλίτσες ή αποσκευές στην μοτοσυκλέτα θα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Τα "σαμάρια" όπως αλλιώς λέγονται είναι στην ουσία, η κλασική τσάντα ταξιδίου που έχει δεχτεί κάποιες μετατροπές ώστε να δένει πάνω στην μοτοσυκλέτα σας. Είναι φθηνή αξιόπιστη λύση(τα εικονιζόμενα έχουν 64,00€) θα βγείτε από το άγχος τι να πάρω μαζί μου καθώς στο σύνολο θα έχετε 48 λίτρα αποθήκευσης! Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι το δέσιμο καθώς επειδή είναι μαλακά, χωρίς ειδική βάση, χρειάζονται πολύ καλή στήριξη ώστε να μην χάσετε την πίσω αίσθηση της μοτοσυκλέτας σας.






Σε αντίθεση με τα σαμάρια, οι μπαγκαζιέρες είναι πιο ακριβή λύση, αν πρόκειται να αγοράσετε όλο τα κιτ και με τρεις. Έχουν full χώρο, δέν χρειάζονται δεσίματα πατέντες, χταπόδια, ιμάντες κλπ αφού δένουν απροβλημάτιστα πάνω στις βάσεις, είναι αεροδυναμικές, στυλάτες και κλειδώνουν.  Το γυναικείο φύλλο τις λατρεύει! Η εικονιζόμενη Kappa Garda προσφέρεται σε ολόκληρο το κιτ.













Αν ακόμα και στην περίοδο των διακοπών σας, θέλετε να προσέχετε το στυλ σας ή αν δεν θέλετε να δείχνετε μηχανόβιος ταξιδιώτης, τότε η τσάντα τρόλεϊ της GIVI είναι το απόλυτο αξεσουάρ σας. Πολύ χώρο αποθήκευσης(58 λίτρα) και με ανάλογη τιμή..

Δες το στο site μας.










Δεν σε κάλυψε τίποτα από τα παραπάνω? Είσαι για ένα απλό δέσιμο και φύγαμε? Χταπόδι δεσίματος της Master Lock με 6 άγκιστρα και καλό ταξίδι.

Δες το στο site μας.







Ελαστικό δίχτυ της Lampa, με 6 κλιπ-άγκιστρα, χοντρό πλέγμα και διαστάσεις 42 χ 42cm. Ιδανικό για σωστό και ασφαλή δέσιμο κράνους, τσάντας, βαλίτσας κα.


Δες το στο site μας.














Σαν προέκταση της παλάμης που έχουν γίνει τα smartphones, χρειάζονται και αυτά την σωστή στήριξη, δέσιμο για να μην χρειαστεί να ακυρώσετε τις διακοπές σας αν σπάσει...

Στην φωτογραφία η βάση της GIVI S956B.

Σετ ποτηροθήκη με ενδιάμεσο βραχίονα 9cm και βάση η οποία τοποθετείται κάθετα στο τιμόνι, στο μπαράκι του τιμονιού ή σε 
οποιονδήποτε σωλήνα διαμέτρου από 12,7 έως και 32mm. 
Η θήκη έχει δύο άξονες περιστροφής με αποτέλεσμα την 
σταθερότητα των υγρών.  Γιατί και αυτό θέλει το δέσιμο του..

Δείτε την στο site μας.




To e-moto.gr είναι πάντοτε κοντά σας, να σας βοηθήσει και να λύσει όποια απορία έχετε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...