6.12.13

Τι τακάκια φρένων να επιλέξω για την μοτοσυκλέτα μου?


Τα τακάκια φρένων newfren, κατασκευάζονται με διαφορετικά υλικά ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες κάθε μοτοσυκλέταςscooter, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας, καταργώντας τη χρήση του Αμίαντου από τα υλικά τριβής πριν 20 χρόνια.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-moto.gr θα βρείτε τριών ειδών "πάστες", με την κάθε μία να ξεχωρίζει για τα δικά της χαρακτηριστικά.

S2 Μεταλλική πάστα Υψηλής απόδοσης.

Εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος και ελέγχου της μοτοσυκλέτας. Ιδανική πάστα για σύγχρονες μοτοσυκλέτες υψηλής απόδοσης. Χαρακτηριστικό της η πολυχρηστικότητα, αφού είναι διαθέσιμη για όλες τις εφαρμογές, από μοτοσυκλέτες τουρισμού μέχρι και τις αγωνιστικές ομάδες. Αξίζει να τονιστεί ότι χρησιμοποιείται επίσης από πολλές εθνικές και διεθνείς ομάδες motocross.

BR Οργανική πάστα Υψηλής Απόδοσης
Εξαιρετική οργανική πάστα πολλαπλής χρήσης. Άψογη απόδοση φρεναρίσματος σε συνδυασμό με αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Φιλική συμπεριφορά προς τις δισκόπλακες ακόμα και αν αυτές είναι μεταχειρισμένες.

BKS Πάστα με Ενίσχυση Kevlar Ειδικά για Scooter

Η ένωση των υλικών που χρησιμοποιείται στην πάστα συνιστάται καλύτερα για χρήση σε scooter. Έχει δημιουργηθεί στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης από μια μελέτη για την καθημερινή χρήση στους δρόμους της πόλης. Σε αυτήν την περίπτωση τα φρένα χρησιμοποιούνται συχνά, έτσι τα τακάκια φρένων μπορούν να λειτουργήσουν σε υψηλή θερμοκρασία και αυτό μπορεί να προκαλέσει μια γρήγορη γυαλάδα. Η νέα ένωση BKS σε μια οργανική βάση, έχει το νέο συστατικό, το KEVLAR, το οποίο μπορεί να δώσει με το ίδιο βάρος, μια πολύ υψηλή αντίσταση στην πίεση και στις υψηλές θερμοκρασίες.

Αναζητήστε για το δικό σας scooter, στην εύκολη live αναζήτηση στο eshop μας e-moto.gr

Αν δεν είστε σίγουρος/η για το ποιο προϊόν πρέπει να επιλέξετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλ: 210 8252303, 210 6852600
Email:  info@e-moto.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...